laupäev, 4. oktoober 2014

Anna (Mindscape)

2013
Mark Strong, Taissa Farmiga
99 minutit

Minu hinne: 4/10

John Washington on mees, kellel on haruldane võime siseneda inimeste mälestustesse. Paraku aga on ta isiklikud mälestused ta elu pea peale keeranud, kuni ta otsustab end kokku võtta ja uuesti tööd tegema hakata. Tema juhtumiks saab 16-aastane tüdruk Anna, kes on juba lapsest saati olnud teistsugune, nii öelda erakordne, ja kes nüüd korraldab näljastreiki oma vanemate vastu. John peab välja selgitama, mis on selle põhjuseks, kuid asi võtab hoopis sügavamad pöörded.

Kaootiline ja ausalt öeldes täiesti jama. Liiga palju lahtiseid otsi, mis olid lõpuks kokku lükatud kuidagi liiga lihtsasse ja kohati ilmselgesse lõppu, mis asja kuidagi eriti tobedaks muutis. Pidavat olema omajagu hirmutav ja kõhedusttekitav, aga lõppude lõpuks oli kõige hirmutavam asi kogu filmi jooksul see Lundgren oma vuntsiga.

Peaosas oli see tüdruk, kes American Horror Story esimeses ning kolmandas hooajaski mängis ja mulle hakkab vaikselt tunduma, et ta ainult depressiivsete ja hullumeelsete rollide poole üritabki püüelda. Natuke edutult, aga ta näeb välja nagu kümme, seega ma oletan, et tal on veel aega. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar