neljapäev, 19. märts 2015

The Second Best Exotic Marigold Hotel

2015
Dev Patel, Maggie Smith, Judi Dench, Bill Nighy, Richard Gere
Kestis 2 tundi ja 2 minutit

Järg 2011 aasta filmile "The Best Exotic Marigold Hotel", kus tegevus hotellis jätkub, kuid Sonnyl tekib idee hotelli laiendada, millega hakataksegi tegelema. Paralleelselt peab Sonny veel korraldama oma pulmi ja jälgima, et ükski hotellis resideeruv isik öö jooksul manala teele läinud ei oleks. 
Kergelt Bollywoodise maiguga ja üsna värvikireva miljööga peaaegu komöödia, millest oli pikapeale lugeda välja vaid mitte nii varjatud sõnum selle kohta, et briti vanema põlvkonna näitlejad ei ole enam nii noored ja kõbusad, esirinnas Maggie Smithiga, kes on jah tõesti juba 81 ja näeb ka eale vastav välja. Eks neid naerukohti oli ka sinna vahele, kus parasjagu ei tahetud tekitada tunnet, et ääretult tore ja väga vaimukas vanaema on suremas, kuid enamik neist tuligi selle arvelt, et näitlejad mõnitasid üksteise vanuseid või ütles ja tegi Dev Pateli tegelane Sonny jälle midagi kergelt absurdset ja naljakat.
Natuke kurb oli, et sellist tõsist Bollywoodist feelingut oli tunda vaid nendes stseenides, kus pulmadega tegeleti ja minu jaoks vast oligi filmi kõrghetk pulm ise üsna lõpus, mis paraku suudeti ka viimaks kogu vanaduses kaasneva traagikaga ära rikkuda. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar