pühapäev, 24. august 2014

In The Land Of Women

In The Land Of Women
2007
Adam Brody, Kristen Stewart, Meg Ryan
97 minutit

Minu hinne: 10/10

Depressioonis ja muserdatud soft-porno kirjanik Carter otsustab peale oma kuulsusest sõbrannaga lahku minemist võtta mõneks ajaks puhkuse ja sõita vanaema juurde, kes ei saa enam ise enda eest hoolitsemisega hakkama. Selle asemel, et naistest puhkust saada, tekib tal vastastikune kiindumine vastasmajas elava Sarahi ning tema tütrega, kes on oma suhtega omakorda ummikusse jooksnud. 

Ma vist ei ole eriti sõnapidaja, sest ma lubasin endale, et ma ei räägi siin oma lemmikfilmidest, sest mul ei ole nende suhtes enam negatiivset arvamust ja ma ei näe nendes filmide kehvasid külgi ja ma lihtsalt põen, et äkki keegi võtab tõe pähe, mida ma arvan ja ütleb ja siis pettub ja ma ei taha endale vastutust kellegi personaalse maitse kujundamisel. 

See pole eriti populaarne film minu teada ja ma pole eriti kuulnud, et keegi sellest filmist midagi head arvaks (aga võibolla ongi põhjus selles, et seda teatakse jube vähe), aga nagu seda filmi peaks vaatama/võiks vaadata ainuüksi selle vanaema pärast. Aga ma arvan, et tegelik põhjus, miks mulle see film meeldib, on see, et ma saan samastuda. See film on nagu lugu tavaliste inimeste tavalistest probleemidest, sest igal ühel neist on mingi probleem, mida nad lahendada tahavad ja ma tunnen, et teatud hetkel elus olen ma olnud või tõenäoliselt olen tulevikus samasuguses situatsioonis nagu nemad. Seda ei saa iga filmi kohta öelda, sest näiteks palju kordi tuleb su elus ette situatsioon, kus sa kogemata mõrvad oma ema ja hakkad süümekates temaks kehastuma? Jeah, minul ka mitte.. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar